ATK: 673.5 milionë euro tatime të mbledhura, 15.5 milionë euro më shumë se plani

673.5 milionë euro tatime shënojnë performancën e ATK-së për periudhën janar-nëntor 2022. Kjo vlerë rrit të hyrat e mbledhura krahas planit të rishikuar për 15.5 milionë euro apo 2.4%.

Më shumë të hyra të mbledhura janë shënuar edhe nëse krahasojmë periudhat e njëjta të vitit 2021 dhe këtij viti, ku shuma e tejkaluar është 121.05 milion euro apo 21.9%.

Totali i të hyrave të mbledhura tatimeve dhe kontributeve deri më tani është 890.4 milionë euro. Referuar trendit aktual të mbledhjes së të hyrave, ATK konsideron që deri në fund të dhjetorit do të arrit të realizoj projeksionin për këtë vit, por edhe të tejkaloj atë./buletiniekonomik

Artikulli paraprakBursat europiane i rikthehen humbjeve
Artikulli tjetërPj.1 Idetë kryesore të librit “The Big Short” nga Michael Lewis

Comments are closed.