24 shprehje që duhet t’i thoni shpesh në punë

Ne kalojmë pjesën më të madhe të kohës në punë, por flasim kryesisht nëpërmjet aplikacioneve dhe mesazheve dhe e trajtojmë njëri-tjetrin si të huaj kur jemi ballë për ballë, një gjë kjo që ndikon jo mirë në performacën e kompanisë.

Më poshtë janë 24 mënyra verbale për të shprehur vlerësim, inkurajim, besim dhe për të treguar se ju jeni një drejtues i madh…

5 shprehje për të shprehur lavdërime dhe vlerësime

-Prania juaj në këtë ekip bën një ndryshim të madh
-Është kaq bukur të punosh me ju
-Më pëlqen shumë mënyra se si u përballët (me një situatë, klient të vështirë, apo me një çështje)!
-Duhet të kuptoni se puna juaj është vërtet e rëndësishme në suksesin tonë
-Nuk do t’i kisha dalë mbanë pa ju.

5 shprehje për të shprehur inkurajimin dhe afirmimin

-Besoj në gjykimin tuaj në këtë vendim
-E di se sa i vështirë është ky projekt, por nuk mund ta imagjinoj të punoj pa ju
-Kam besim të plotë tek ju dhe aftësitë tuaja
-Ju jeni një nga punonjësit më të besueshëm që kam pasur. Ka besim tek ju
-Jam i lumtur që po ju shoh!

6 shprehje (duke përfshirë 4 pyetje) që tregojnë një udhëheqje të jashtëzakonshme
-Çfarë mund të bëj që ju të ndiheni më mirë?
-Dua të dini që jam këtu për ju dhe dera ime është gjithnjë e hapur.
-Kërkoni ç’të doni
-Do të doja të dija më shumë për aftësitë tuaja krijuese dhe interesat
-Kur mund të planifikojmë një takim për të biseduar për karrierën tuaj dhe objektivat e ardhshëm?
-Dua të sigurohem se ju keni gjithçka që ju nevojitet për të qenë të suksesshëm. A ka ndonjë pengesë në rrugën tuaj?
-Si mund t’ju mbështes më mirë si drejtuesi juaj?

4 shprehje për të shprehur fitimin e besimit
-Ishte faji im. Ju meritoni më shumë
-Çfarë mund të bëjmë më mirë herën tjetër?
-Cili është opinioni juaj në këtë (projekt, detyrë, propozim, strategji, vendim)?
-Më bëni të ditur nëse keni ndonjë pyetje apo sugjerim.

4 shprehje për të frymëzuar dhe për të motivuar të tjerët
-Do të më pëlqente ndihma juaj në gjithë ndryshimet që duhet të bëj para prezantimit
-Kjo është ajo çfarë do të më pëlqente për të realizuar projekte në afat të gjatë
-Dua të luaj me pikat tuaja të forta
-Më thoni se si funksionon kjo gjë. Dua të mësoj nga ju./eo

Artikulli paraprakVendim për zgjatjen afati për dorëzimin e deklaratave
Artikulli tjetërNjoftim për tatimpagues