Vidhni këto sekrete reklamash për të manipuluar veten

Vidhni këto sekrete reklamimi për të manipuluar veten. Ju mund të çarmatosni rezistencën tuaj për të bërë gjëra që dini se duhet duke mësuar teknika nga më të mirat në biznesin e bindjes.

Bëhuni një ndërtues i orareve, jo krijues i listave të gjërave për të bërë. Shumë njerëz drejtojnë jetën e tyre në bazë të një liste. Ka ardhur koha të hiqni stresin e vazhdueshëm për të mos kontrolluar listën tuaj të detyrave.

Ju po e bëni gabim: Shënimet mbi kritikën dhe teknologjinë entuziasmojnë. Peisazhi mediatik është plot me pretendime dramatike rreth mënyrës se si teknologjitë do të çojnë në zhvendosje masive të shoqërisë në të ardhmen e afërt.

Çfarë mund të mësoni nga sekretet e mjeshtrave për t’u bërë më produktivë? Cila është filli i përbashkët midis autorëve më pjellorë të kohës sonë? Ata shmangin shpërqendrimet.

Pas një dekade të lëndimeve misterioze të vrapimit dhe vizitave të panumërta, Isobel Whitcomb më në fund gjeti një trajtim të përqendruar në neuroshkencë.

Evolucioni shpjegon pse psikoterapia mund të funksionojë për depresionin (Scientific American) Mendimi i vazhdueshëm mund të jetë një atribut që na lejon të kuptojmë se si të dalim nga dëshpërimi, një proces i përmirësuar përmes terapisë së të folurit.

Linkedin

Artikulli paraprakCilat mallra u bashkëngjiten mallrave kamatare me anë të analogjisë
Artikulli tjetër9 strategji se si të ushtrojmë vetëkontroll