VALA për Kurban Bajram 2 cent thirrjet dhe SMS-të

Për nderë të festës së Kurban Bajramit operatori publik mobil Vala do t’i ulë çmimet për komunikim.
Sipas zyrtarëve të Valas gjatë Festës së Kurban Bajramit komunikimi do të jetë më i lirë pasi që sms dhe minutat për komunikim do të jenë vetëm 2 centë.

Kjo ofertë do të vlejë që nga dita e enjte në mesnatë dhe zgjasë gjatë tërë ditës së festës së Kurban Bajramit deri në mesnatë.

Gjithashtu gjatë kësaj feste, PTK do të aplikojë periudhën extra off peak, ku çmimi për minutë është është 2 cent, ndërkohë që edhe çmimi për SMS gjatë kësaj periudhe do jetë i njëjtë me atë të zërit2 cent.

Kjo do të thotë se të gjithë konsumatorët e Vala-s do të përfitojnë nga kjo ofertë e re duke komunikuar më lirë.

Artikulli paraprakGrekët preferojnë shkëmbimin mall me mall
Artikulli tjetërBizneseve të huaja u kërkohet haraç