“Vala” ndëshkon konsumatorët e saj

Operatori publik i telefonisë mobile ka vendosur t’i ndëshkojë konsumatorët e saj.

Ata që nuk shpenzojnë më shumë se 3 euro nuk mund të flasin me to më shumë se 45 ditë, përderisa ata që shpenzojnë vetëm 1 euro, nuk mund të flasin më shumë se 15 ditë me to. “I nderuar konsumator, nga data 1 shtator rimbushjet me vlerë 1 dhe 3 euro do të kenë vlefshmërinë 15 ditë, respektivisht 45 ditë”, thuhet në SMS-ët e dërguar nga “Vala”. Operatorët e tjerë të telefonisë mobile vazhdojnë të kenë vlefshmërinë e mbushjeve të tyre prej tri eurove, 60 ditë.

“Vala” deri më tani vlefshmërinë e mbushjes prej 1 eurosh e ka pasur deri më tani 30 ditë, ndërsa për mbushjet në vlerë 3 euro e ka pasur 60 e tani e ka zbritur në 45 ditë./koha/kohaislame

Artikulli paraprakIraku me rekord të eksportit të naftës
Artikulli tjetërKosova prodhon kuadro në shpërputhje me nevojat e tregut të punës