Thëniet motivuese për një reflektim më të mirë në fundjavë

Motivimin e kërkoni në fillim të javës, por shpesh ai vlen edhe në fund të javës. Nëse një gjë nuk shkoi mirë këtë javë, nëse ju duk se u sfiduat në punë, në shoqëri, kujtoni se njerëzit më të suksesshëm janë ata që nuk heqin dorë. Janë ata që me motivim, kanë nisur ditën djetër deri sa kanë arritur të bëjnë emër dhe të mbeten në histori. Më poshtë ju sjellim disa thënie motivuese të personazheve të njohur.“Kur e gjithë bota është e heshtur, edhe një zë bëhet i fuqishëm.” -Malala Yousafzai Mos u lut për një jetë të lehtë, lutuni për forcën për të duruar vështirësitë.” -Bruce Lee“Njerëzit që janë aq të çmendur sa të mendojnë se mund ta ndryshojnë botën, janë ata që bëjnë ndryshimin.” – Steve Jobs“Keni armiq? Shumë mirë. Kjo do të thotë që ju keni bërë diçka, dikur në jetën tuaj.” -Ëinston S. Churchill“Mbi të gjitha, jini heroina e jetës tuaj, jo viktima.” -Nora Ephron“Bëni atë që duhet të bëni derisa të bëni atë që dëshironi.” -Oprah Ëinfrey“Vetëm ata që janë të gatshëm të rrezikojnë të shkojnë shumë larg mund të zbulojnë se sa larg mund të shkojnë.” -T.S. Elliot “Të gjithë duhet të fillojmë të jetojmë përpara se të plakemi. Frika është humbje kohe. Kështu janë dhe keqardhjet.” -Marilyn Monroe “Është vendi juaj në këtë botë; është jeta juaj. Shkoni dhe bëni gjithçka që mundeni me të, duke bërë atë jetë që dëshironi të jetoni.” – Mae Jemison

Artikulli paraprakHyn në fuqi metodologjia e taksave të kyçjes në rrjetin e shpërndarjes
Artikulli tjetërAjnshtajni e këshilloi djalin e tij se mënyra për të mësuar më shpejt është të argëtohet më shumë