Si t’i përshtateni kulturës së kompanisë suaj?

Një ndër arsyet kryesore për shkallën e lartë të dështimit të shefave të rinj – më shumë se gjysma nuk arrijnë të kalojnë 4 vjet – është vështirësia në përshtatjen organizative të kompanisë.

Aftësitë mund të të çojnë deri në një farë pike nëqoftëse nuk jeni përshtatur me kulturën e kompanisë suaj.

1. Përpiquni të njihni më mirë veten tuaj. Vlerësimet e sjelljes dhe ato psikologjike mund t’ju ndihmojnë që të kuptoni tendencën tuaj natyrore dhe preferencat në një ambient profesional.

2. Mundohuni të kuptoni më mirë kulturën e kompanisë. Pyesni ish-punonjësit, shitësit, konsulentët dhe të tjerë që kanë lidhje me organizatën, për një pasqyrim më të qartë mbi kulturën e organizimit te kompanisë.

Artikulli paraprak6 shprehi që ju pengojnë në punë dhe sukses
Artikulli tjetërDHJETË KËSHILLA PËR TË MENDUARIT POZITIV