Shitjet e makinave dhe produkteve të naftës rrisin eksportet e Serbisë

Eksportet serbe janë rritur me 3,4 përqind nga vitin i kaluar. Gjithashtu në lajmet nga biznesi: Qiproja do të shkurtojë pagat e sektorit publik dhe parlamenti i BiH miratoi buxhetin e vitit 2013.

Eksportet serbe pritet të rriten me të paktën 25 përqind në vitin 2013 falë rritjes së shitjeve së makinave dhe produkteve të naftës jashtë vendit, tha ministri i financave Mladjan Dinkiç. Në 10 muajt e parë të këtij viti, eksportet e Serbisë arritën në 7,24 miliardë euro, 3,4 përqind më shumë nga e njëjta periudhë e një viti më parë.

Artikulli paraprak14 qytete turke konkurojnë me ekonomi të fuqishme botërore
Artikulli tjetërMoska u barazua me Chicago-n për nga numri i milionerëve