SHBA mbështesin programet për zhvillimin e bujqësisë së Kosovës

    Washingtoni dhe Prishtina nënshkruan një marrëveshje, e cila ofron kredi për bujqit dhe agrobizneset, me një vlerë prej 26 milion dollarësh
    Në Kosovë, qeveria amerikane dhe ajo në Prishtinë nënshkruan një marrëveshje me të cilën mundësohet ofrimi i kredive për bujqit dhe agrobizneset, me një vlerë prej 26 milion dollarësh amerikan. Përfaqësuesit e të dyja vendeve e vlerësuan këtë marrëveshje si një ndihmesë të madhe për zhvillimin e sektorit të bujqësisë, që shihet si një nga shtyllat e zhvillimit ekonomik, por që kishte mbetur nën hijen e sektorëve të tjerë./voa

    Artikulli paraprakMerkel – Evropa të vazhdojë me reformën e dhembshme
    Artikulli tjetërDy Sudanët, pakt për eksportin e naftës