Ruajtja e klientëve

Kur ti kujdesesh për klientët e tu, ekziston akoma një përqindje të cilën do ta humbasësh, sepse ndonjëri prej tyre ndoshta vdes, ose transferohet në ndonjë banim tjetër së bashku me ndonjë shok të tyrin ndoshta, ose ndoshta nuk është lumtur nga vendi në përgjithësi, ose nuk është kënaqur e ty, ngaqë ti nuk je krijues ose je pazhvilluar. Prandaj, që t’i ruash klientët e tu, duhet të jesh i modernizuar në vazhdimësi.

Dhe kur klienti është kënaqur nga vendi dhe nga shërbimi, ai do të vazhdojë me ty, e do t’u tregojë edhe të tjerëve për ty, e si rrjedhojë, ti i ruan klientët e tu, madje i shton ata.

Dr. Ibrahim el-Fekij

Artikulli paraprakBE duhet të nisë prodhimin dhe paketimin e çipave
Artikulli tjetërGjuhët më të kërkuara të programimit për vitin 2022