Rriten çmimet e veturave për 1 mijë euro në tregun kosovar

Të dielën qytetarët e shfrytëzojnë qoftë për shëtitje, qoftë për të kryer ndonjë punë, por disa edhe e kalojnë ditën në Tregun e Automjeteve në Prishtinë.

Ata thonë se sivjet veturat janë më të shtrenjta dhe që dallimi në çmim është në 1000 euro.

“ka interesim të qytetarëve por veturat po janë shumë të shtrenjta” thotë një shitës.

E te gjësendet e tjera që shiten në këtë treg, sipas qytetarëve nuk vërehet ndonjë shtrenjtim i madh.

Përveç automjeteve, në këtë treg shiten edhe gjësende të ndryshme, si goma, biçikleta, pemë e perime, mjete e pune e të tjera.

Si çdo të diel, edhe sot frekuentimi i qytetarëve ishte i madh. Disa thanë se dolën për të humbur kohë, e disa për të blerë ndonjë gjë.

E ata që e bëjnë biznesin këtu thonë, se çmimet janë të arsyeshme dhe se nuk ka pasur ndonjë ngritje eventuale.

Ka të tillë që thonë se janë të shtrenjta, veçanërisht veturat.

Kostoja e madhe e jetesës e cila ka ndodhur së fundmi, ka bërë që qytetarët të mos kenë mundësi edhe të blejnë gjëra që ju nevojiten.

Automjetet në këtë treg sipas tregtarëve kanë shënuar ngritje deri në 1000 euro./reporteri/

Artikulli paraprakShkon në 120 milionë euro fitimi neto i bankave deri në tetor 2022
Artikulli tjetër“Ferma hidroponike”, metroja në Tajvan që rrit sallatë organike

Comments are closed.