Pse kompanitë gjermane po e zhvendosin prodhimin jashtë vendit?

Telashet në ekonominë supërfuqisë europiane
Presidenti i Unionit Industrial Gjerman (BDI) Siegfried Russwurm tha se një në gjashtë kompani industriale në Gjermani po e zhvendos prodhimin jashtë vendit për shkak të kostove të larta të punës dhe energjisë.
Artikulli paraprakPamje: “Molla e Kuqe” turke, në majat botërore të industrisë luftarake
Artikulli tjetër5 mënyra për të organizuar një biznes të ri