Pesë sinjalet që tregojnë se jeta po humb kot

1. Shfrytëzimi i televizorit, telefonit dhe internetit pa kurfarë kontrolli ose agjendë të dobishme, janë tregues se jeta po shkon krejtësisht kot.

2. Të punuarit dhe vepruarit në diçka që nuk ju pëlqen fare, është skllavëri moderne dhe sinjal se jeta po shkon me vështirësi.

3. Paaftësia për të jetuar në të tashmen, duke ndërlidhur çdo gjë me të kaluaren, është tregues se në realitet nuk ekziston fare.

4. Emocionet e vazhdueshme negative, janë sinjal se ka humbur misioni në jetë dhe çdo gjë është spontane.

5. Varësia totale nga të tjerët, që nuk mund të merret asnjë vendim pa lejen dhe direktivat e të tjerëve, kushdo qofshin ata. Njeriu moshërritur duhet të jete i lirë dhe i pavarur në gjitha vendimet e jetës, pa e anashkaluar konsultimin me të tjerët.

Nga: Halil Avdulli

Artikulli paraprakAfganistan, administrata e përkohshme talebane nënshkruan kontrata minerare prej 6.5 miliardë dollarë
Artikulli tjetërKOHA QË E KALOJMË ‘ONLINE’