Nxënësit kosovarë shpërblehen në Paris: Jemi më mirë sesa na nxjerr PISA

Nxënës të rinj nga Kosova, duke mbajtur medaljet e fituara në Paris, më Olimpiadën STEM (shkencë, teknologji, inxhinieri dhe matematikë), 22 korrik 2023.

Artikulli paraprakEtika e punës në këndvështrimin Islam
Artikulli tjetërMë të lumtur, ata që kanë para apo kohë?