Njoftim për Tatimpagues – ATK

Njoftim për Tatimpagues – ATK, nxjerr Vendimin Shpjegues Publik Nr. 01/2020 për zbatimin e nenit 6, 7 dhe 9 të Ligjit Nr. 07/L-016 për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID 19

Administrata Tatimore e Kosovës, nxjerr Vendimin Shpjegues Publik Nr. 01/2020 për zbatimin e nenit 6, 7 dhe 9 të Ligjit Nr. 07/L-016 për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID 19.

Qëllimi i këtij Vendimi Shpjegues Publik është të përcaktoj dhe sqaroj procedurat nga aspekti tatimor për implementimin e nenit 6,7 dhe 9 të Ligjit Nr. 07/L-016 për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID 19.

Vendimin Shpjegues Publik Nr.01/2020 – për zbatimin e nenit 6, 7 dhe 9 të Ligjit Nr. 07/L-016 për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID 19, mund ta gjeni në ueb faqen e ATK-së, në këtë link.

 Administrata Tatimore e Kosovës

Artikulli paraprakGratë dhe Burrat në Kosovë, 2018/2019
Artikulli tjetër4 gjëra të reja që mund të bëni me Google Maps