Një far lloj banke (pyetje)?

Një far lloj banke (pyetje)?

—— —– Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Bekir Halimi me titull: “Një far lloj banke (pyetje)?

”, ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë – AMIN, AMIN, AMIN ….

— Për ta shikuar klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakZaev: Do të intensifikohet bashkëpunimi ekonomik me Turqinë
Artikulli tjetërA është Bitcoini hallall? Institucioni i fesë islame merr këtë vendim