Ngrënësi i Kamatës

Ngrënësi i Kamatës

—— —– Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga hoxha i nderuar Bedri Lika ku në videon e më poshtme hoxha i nderuar Bedri Lika flet për temën: “Ngrënësi i Kamatës”

, ku e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që ta mëshiron dhe shpërblen me Xhenet për ta shikuar klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakNëse vdes borgjliu çfarë duhet të bëj personi i cili i kërkon paratë?
Artikulli tjetërBursa e Stambollit arrin nivelin rekord