Nga 1000 euro për çdo fëmijë të lindur për punëtorët e “MEKA Halal Food”

Afaristi i mirënjohur dhe pronari i “MEKA Halal Food”, Burim Piraj, sot gjatë ditës njoftoi nëpërmjet faqës së tij zyrtare në Facebook se nga dita e sotme (10 Shtatori 2022), çdo të punësuari në “MEKA Halal Food” të cilit do t’i lind fëmijë, do të shpërblehet me nga 1,000 euro si dhuratë. Nëse do të lind binjak me nga 2,000 euro e kështu me rradhë.

Sipas Burim Pirajt e gjithë kjo po bëhet me qëllim që të ngritet niveli i natalitetit në Kosovë.

Ky është postimi i tij i plotë në rrjetin social Facebook:

“Me Emër të Zotit
Në mënyrë që të kontribuojmë sadopak në rritjen e natalitetit në vend edhe pse ditë pushimi drejtori e ka marrë këtë vendim!”
Artikulli paraprakVirtytet e Romakëve
Artikulli tjetërBQE këmbëngul në rritjen e normave të interesit – Vendimi, për të ndaluar rritjen e shpejtë të inflacionit në Eurozonë