Ndërpritet asistenca për miliona të papunë në Amerikë

Qeveria amerikane ka ndërprerë assistencën sociale për miliona të papunë në këtë vend, thuhet në një njoftim të World Socialist.
Që nga fillimi i vitit 2012 e deri tani në Amerikë është ndërprerë asistenca sociale për 500 mijë amerikanë të papunë dhe deri në janar të vitit tjetër pritet të ndërpritet asistenca edhe për 2 milion persona të tjerë. Me nisjen e vitit të ri në asnjë shtet të Amerikës nuk do të paguhet më shumë se 26 asistencë sociale.

Artikulli paraprakVeriu kundër jugut në Evropë?
Artikulli tjetërKriza shtyn evropianojugorët të vijnë në Gjermani