MTI shet Golf 5 për 1300 euro

Përmes një ankandi publik, Ministria e Tregtisë dhe Industrisë (MTI), e cila drejtohet nga Mimoza Kusari-Lila, ka nxjerrë në shitje 283 vetura, ku për shumicën prej tyre, ministria ka caktuar çmime qesharake. Në ankand një Golf 5 i prodhuar në vitin 2008, po shitet nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë për 1300 euro.
Këto vetura që janë nxjerrë në shitje nga MTI-ja, deri më tash janë përdorur nga Policia e Kosovës, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ministria e Shëndetësisë, Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Ministria e Punëve të Brendshme, Ministria e Zhvillimit Ekonomik dhe Ministria e Drejtësisë, shkruan sot gazeta Zëri.

Kurse Policia e Kosovës, prin për numrin e xhipave të nxjerrë në shitje në ankandin e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë.

Artikulli paraprakKonkurrencë e padrejtë në ekonomi
Artikulli tjetërTAP – ITALIA, GREQIA DHE SHQIPËRIA, MARRËVESHJA DETARE BRENDA TRI MUAJVE