Mjaft u ankuat, jini mirënjohës për gjërat “e vogla”

Mirënjohja është një nga mjetet më të fuqishme për të rritur emocionet që mund të praktikoni. Jetesa me ankesa për jetën dhe ankimi për njerëzit dhe situatat nuk ndihmon aspak. Ata që jetojnë duke u ankuar gjenerojnë një energji të kundërt me suksesin dhe lumturinë.

Të qenit mirënjohës mund të jetë një mjet i fuqishëm për transformimin e jetës sonë

Të ankuarit për jetën dhe të tjerët shkakton pakënaqësi të përgjithshme dhe krijon një fushë magnetike në të cilën tërheq njerëz dhe situata që sjellin më shumë pakënaqësi dhe siklet. Kështu funksionon universi, sepse ai tregon atë që ne lëshojmë.

Hiq nga jeta juaj zakonin e të parit anët negative të njerëzve dhe situatave. Sot ju mund të shihni pengesat tuaja dhe ju jeni bërë një ekspert për t’u ankuar dhe jo falënderuar. Kështu që nuk mund të mos flasim për krizën financiare, njerëzit që ju lëndojnë dhe frustrimet e jetës.

Të qenit mirënjohës ndihmon në reduktimin e stresit, ankthit dhe depresionit. Ajo zbut situatat negative, duke i bërë ato të lehta, duke shkaktuar një ndjenjë vlerësimi për atë që keni dhe pak frustrim për atë që nuk e keni. Kur përqendrohemi në atë që na mungon, krijojmë blloqe dhe kufij. Ne jemi të bllokuar nga energjia negative. Si rezultat, ne tërheqim atë që mendojmë, e cila në këtë rast është negativiteti.

Filloni t’i shihni dhe vlerësoni gjërat e vogla rreth jush, shumë prej të cilave janë thelbësore për mbijetesën tuaj. Ajri që thithni, uji, dielli, shiu, dita, nata etj. A keni falënderuar për këtë sot?

Mos prisni ngjarje spektakolare që të ndjeni mirënjohje, duhet të jeni mirënjohës për gjërat e vogla të ditës suaj. Një nga përbërësit kryesorë të lumturisë është të jesh mirënjohës për gjithçka që kemi dhe për njerëzit që pasurojnë jetën tonë.

Artikulli paraprakNëse njerëzit po të largohen papritur, po bën këto 4 gabime
Artikulli tjetër10 CEO-t më të vlerësuar gjatë krizës së Coronavirusit