Mbi 1.5 milion besimtarë vizituan Medinen gjatë sezonit të Umres të këtij viti

Sipas një raporti të lëshuar, numri i kryerësve dhe vizitorëve të umres që mbërritën në Medine përmes porteve ajrore, tokësore dhe detare që nga fillimi i sezonit të umres të këtij viti, arriti në 1,542,960 kryerës të Umres, 1,300,380 janë larguar dhe 242,580 janë ende në Medine deri dje. nga Agjencia e Ministrisë së Haxhit dhe Umres për Çështjet e Vizitës në Medine.

Statistikat treguan numrin e vizitorëve më të mirë në Medine për sa i përket kombësive të tyre gjatë këtij sezoni të umres, ku përformuesit irakianë të Umres kryesuan kombësitë me 313,815, të ndjekur nga pakistanezët me 201,003, indonezianë me 171,898 dhe egjiptianët me 95,907 interpretuesit e Umres që vizituan kryerësit e Umres dhe u falën në Xhaminë e Shenjtë.

Numri i lejeve të lëshuara në mënyrë elektronike për faljen e namazit në Raudën e Shenjtë në Xhaminë e Shenjtë të Profetit gjatë Ramazanit arriti në 262,781, duke përfshirë 116,045 leje për gratë, ndërsa numri i lejeve të dhëna për të falur namazin në Rudën e Shenjtë që nga fillimi i sezonit të Umres arriti në 2,785. Lejet u dhanë përmes aplikacionit Eatmarna.

Statistikat e ministrisë treguan se totali i lejeve të lëshuara për kryerjen e Umres gjatë Ramazanit këtë vit arriti në 6,694,998 leje për kryerësit e umres dhe vizitorë të kombësive të ndryshme përmes aplikacionit Eatmarna.
Statistikat zbuluan se ekipet e ndjekjes dhe inspektimit realizuan 900 vizita në terren për të kontrolluar nivelin e shërbimeve të ofruara nga kompanitë e Umres gjatë Ramazanit, ku 950,000 vizitorë morën pjesë në një pyetësor për të matur nivelin e kënaqësisë së vizitorëve në nivelin e shërbimeve të ofruara gjatë Ramazanit.

Artikulli paraprak“Lidhja e fshehtë” mes motivimit dhe notit
Artikulli tjetërA e dini se sipas ligjit produktin e blerë mund ta ktheni edhe pas dy javësh?