“Lidhja e fshehtë” mes motivimit dhe notit

Sa kohë keni qenë “të flaktë” duke bërë diçka? Diçka që e dëshironit prej kohësh? A zgjat mjaftueshëm motivimi juaj për të “shtyrë” atë që keni dashur?

Nëse mendoni se nuk jeni mjaftueshëm të motivuar dhe se motivimi juaj zgjat sa shiu i verës, atëherë kjo këshillë mund t’ju ndihmojë:

Njerëzit shpesh thonë se motivimi nuk zgjat. “Noti nuk zgjat shumë – dhe kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë motivimin çdo ditë”

Autori i këtij citimi është Zig Ziegler (1926 – 2012), një nga “trajnerët motivues” të brezit të vjetër.

Artikulli paraprakBesueshmëria (mbështetshmëria) dhe siguria e informatave
Artikulli tjetërMbi 1.5 milion besimtarë vizituan Medinen gjatë sezonit të Umres të këtij viti