Mbajtja e përgjegjësisë, a është e aplikueshme për të gjithë njerëzit, pavarësisht pozitës që ata kanë?

Me mbajtjen e përgjegjësisë nuk nënkuptojmë sulmin ndaj njerëzve. Mbajtja e përgjegjësisë do të thotë të mendosh se si t’i bësh njerëzit të kuptojnë, si të sillesh me ta, si t’i bësh ata të jenë të kënaqur, dhe kjo ndodh duke e mbajtur përgjegjësinë për çfarë ti bën, dhe për çfarë e ke detyrë ta bësh. Detyrën me të cilën je i ngarkuar, ti duhet ta bësh në mënyrën e duhur dhe të mirë, dhe të jesh mjeshtër në të!

Dr. Ibrahim el-Fekij

Artikulli paraprakA ka njeri që e pastron të kaluarën?!
Artikulli tjetërValë e re e rritjes së çmimeve në Kosovë