Këtu duhet të aplikoni për grante në programin e Vetë-Punësimit

Jemi të lumtur të ju njoftojmë zgjerimin e mbështetjes për të gjithë të rinjtë e talentuar dhe ambiciozë!

APRK po fillon me Programin e Vetë-Punësimit dhe Ndërmarrësisë 2023-2024.

Grante për kapitalin e nevojshëm për të startuar biznesin tuaj

Mentorim dhe rrjetëzim për të zgjeruar horizontet dhe për të ndërtuar marrëdhënie që do të çojnë biznesin tuaj në nivelin tjetër

Trajnime të specializuara për të ndihmuar ju të zhvilloni ide dhe strategji fitimprurëse.

Për çdo të ri me ide biznesi, kjo është shpallja që keni pritur.

Ëndrra juaj, kombinuar me mbështetjen tonë, do të shkëlqejë si kurrë më parë!

Link:

https://sites.google.com/view/pvpn-2023-2024/programi?fbclid=IwAR24NAjveyLCRFWUl24cwvB8V0bvkA0GIewsu-PI3g6ndtP3zt6r-PULw_8_aem_ATnkl_65EoIOU57IvElRL_a3QtwLh-HXrA0RkCw4cSZEabudX87AoDRO4nnlPnhS2l6oUfuHSmJR5TsXaLqs4rZz

/Kontabilisti.info/
Artikulli paraprakRëndësia e financave Islame
Artikulli tjetërNuk mund të kemi ekonomi pa banka, por mund të kemi banka pa interes – Mr. Fuad Ferati