Dëgjo këto fjalë për Kamatën

Dëgjo këto fjalë për Kamatën – Hoxhë Irfan Jahiu

—— —– Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga hoxha i nderuar Irfan Jahiu ku në videon e më poshtme hoxha i nderuar Irfan Jahiu flet për temën: “Dëgjo këto fjalë për Kamatën – Hoxhë Irfan Jahiu”

, ku e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që ta mëshiron dhe shpërblen me Xhenet për ta shikuar klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakKamata te Çifutët dhe te Krishterët
Artikulli tjetërPse bankat kanë frikë nga bitcoin?