Alarm nga Spanja: Vaji i ullirit nën kërcënim!

Realiteti i kaluar: ndryshe në Iberik e ndryshe në Shqipëri

Prodhimi i vajit të ullirit është në krizë gjatë valës së të nxehtit që goditi Evropën.
Artikulli paraprakA hiqen shpenzimet që janë bërë dhe nga pjesa e mbetur e grurit pastaj jepet zekati?
Artikulli tjetërZekati i drithërave dhe i frutave apo kokrrave