15 karakteristikat e punonjësve të pazëvendësueshëm

Disa mund të thonë që “i pazëvendësueshëm” është një pretendim shumë i fortë, por me siguri të gjithë biem dakord se disa persona janë vërtet shumë të nevojshëm për një kompani.

Më poshtë janë 15 karakteristika që dallojnë një punonjës të tillë nga të tjerët.

 1. Bëjnë më shumë se sa u kërkohet
 2. Kanë aftësi të jashtëzakonshme në komunikim
 3. Janë një hap para
 4. Janë dëgjues dhe vëzhgues të mirë
 5. Janë të besueshëm dhe të përgjegjshëm
 6. Kanë iniciativë
 7. Përçojnë energji pozitive
 8. Përshtaten
 9. Nuk ankohen kurrë
 10. Motivojnë
 11. Ata nuk kanë nevojë të menaxhohen
 12. Përballen me sfida të reja
 13. Mësojnë vazhdimisht
 14. E dashurojnë punën
 15. Janë efikasë
Artikulli paraprak10 arsye pse nuk jeni i lumtur me punën
Artikulli tjetër7 shenja se jeni person shumë i zënë