10 pyetje per te filluar nje biznes

Pytjet e me poshtem kane per te ju vedijsuar se kur ju jeni te gatshem per te filluar nje biznes te ri. Ato gjithashtu përbëjnë përmbledhjen ekzekutive e një plan biznesi. Thjesht shkruani shkrutimisht mendimet tuaja me pytjet e me poshtem dhe me pas do te shihni rezuktatin e biznesit tuaj.

 

 

1. Cilat jane produktet/ Sherbimet tuaj?

2. Cili është çmimi i produktit apo shërbimit tuaj kundrejt konkurrentit tuaj?

3. Cilët janë klientët më të mundshëm të cilët duan produktet apo shërbimet tuaja ?

4. Cili është konkurrenti juaj?

5. Cilat janë planet tuaja aktuale për reklamën dhe promocionin?

6. Si diferencohet produkti apo shërbimi juaj nga ato të konkurrentit tuaj?

7. Si do të financoni rritjen e biznesit tuaj?

8. Cilat jane qellimet tuaja afatgjate

9. Qfar ekip menaxherial posedoni, dhe sa prej tyre jane te kualifikuar ne menyr unike

10. Vlersoni poziten tuaj ne treg permes Analizes SWOT

Artikulli paraprakSa vlen vendi i punës
Artikulli tjetërKërkimet e tregut