Turqia dhe Britania nënshkruajnë marrëveshjen e Tregtisë së Lirë

Presidenti Erdogan bëri deklaratat pas takimit të kabinetit presidencial.

Marrëveshja e Tregtisë së Lirë me Britaninë do të jetë marrëveshja jonë më e rëndësishme tregtare pas Marrëveshjes së Unionit Doganor,” tha Presidenti Recep Tayyip Erdogan.

Presidenti Erdogan bëri deklaratat pas takimit të kabinetit presidencial.

“Kjo do të jetë marrëveshja jonë më e rëndësishme tregtare pas Marrëveshjes së Unionit Doganor (1996). /…/. Duke filluar nga 2021, fillon një epokë e re në të cilën Turqia dhe Britania do të fitojnë”, bëri të ditur Presidenti Erdogan.

Artikulli paraprakTIK në përdorim të madh te ndërmarrjet
Artikulli tjetër“Big picture thinking”, një mënyrë për të pasur sukses në punë