Si mund të lexohen porositë në Gmail pa një lidhje interneti?

Ky marifet interesant për një shërbim mjaft popullor të Internetit kërkon qasje në një llogari administratori i cili nuk bie nën domenin e Gmail.

Në Gmail, ju mund të lexoni mesazhe pa pasur fare një lidhje interneti, por do t’ju duhet një llogari administratori në Google Workspace që lejon përdoruesit të lexojnë, shkruajnë, kërkojnë, fshijnë dhe etiketojnë mesazhet. Më vonë, kur të kthehet lidhja e internetit, Gmail do t’i përditësojë automatikisht dhe do të dërgojë mesazhe nga kutia dalëse dhe do të shkarkojë mesazhe të reja në kutinë hyrëse.

Artikulli paraprakDaveti i Pirros #FikhuiMediaveSociale
Artikulli tjetërTre alternativa interesante per kërkim