Shënohet rënie e monedhës Euro

Monedha Euro e ka shënuar rënien më të madhe në nëntë vitet e fundit krahasuar ne dollarin amerikan, ndërsa edhe rubla ruse ka pasuar rënie si rezultat i rënies së çmimit të naftës.

Një euro sot është e barasvlefshme me 1.18 dollarë, vlefshmëri e cila ishte në vitin 2006.
Edhe rubla ka shënuar rënie të re.
 
Rubla ka rënë për më shumë se 50 për qind të vlerës së saj krahasuar me dollarin amerikan.kohaislame
Artikulli paraprakKosova dhe BE-ja diskutojnë për bujqësi, pylltari, peshkatari dhe siguri të ushqimit
Artikulli tjetërKrasniqi prezantoi programin për zhvillim rural