SAKK

SAKK (Sukuk – shumësi): është termi i fjalës ‘cheque’, ky term është huazuar nga fjala arabe SAKK dhe në fillim ka pasur funksionin e kuponëve të cilët iu është dhënë njerëzve që kanë punuar në qeveri për shpenzime ditore kurse më vonë ka luajtur rolin e çeqeve “cheques” të cilët përdoren edhe në ditët e sotme me këtë funksion.

Artikulli paraprakInvestitorët e tmerruar po e lënë Kosovën për shkak të korrupsionit dhe jo radikalzmit
Artikulli tjetërWADIAH