Qeveria duhet t’i japë 57 milionë dollarë “Bankersit”

Lajm i keq për buxhetin. Audituesi ndërkombëtar i pajtuar për të zgjidhur konfliktin e taksave mes qeverisë shqiptare dhe “Bankers Petroleum” i ka dhënë të drejtë kompanisë kanadeze.

Ky vendim detyron qeverinë t’i kthejë mbrapsht kompanisë së natës 57 milionë dollarë taksa.

Nga të dhënat zyrtare rezulton se nga gjithë kjo shumë 37 milionë dollarë janë arkëtuar sakaq në buxhet.

Artikulli paraprak“52 milionë euro për hekurudhat e Kosovës”
Artikulli tjetërMinistri gjerman i Ekonomisë: Britania duhet të “paguaj” për Brexit-in