Presidenti Erdogan publikon paketën e reformës ekonomike

Presidenti Rexhep Tajip Erdogan (Recep Tayyip Erdoğan) do të shpallë sot në Stamboll Paketën e Reformës Ekonomike.

Presidenti Rexhep Tajip Erdogan (Recep Tayyip Erdoğan) do të shpallë sot në Stamboll Paketën e Reformës Ekonomike.

Makroekonomia, politikat strukturore, inflacioni, deficiti buxhetor dhe financat publike janë disa nga pikat e paketës së re.

Në një deklaratë që kishte bërë në nëntor Presidenti Erdoan kishte paralajmëruar fillimin e një epoke të re reformash në ekonomi dhe drejtësi.

Më pas, u mbajtën takime me organizatat kryesore të biznesit dhe OJQ-të përkatëse nën udhëheqjen e ministrit të Thesarit dhe Financave, Lütfi Elvan për të marrë kërkesat dhe sugjerimet e tyre.

Gjatë këtyre takimeve u diskutuan kërkesat dhe propozimet kryesore që erdhën nga përfaqësuesit e biznesit, asambletë e sektorit dhe organizatave joqeveritare.

Reformat ekonomike, të cilat përfshijnë politikat e stabilitetit makroekonomik dhe politikat strukturore, do të bëhen publike sot nga Presidenti Erdoan në “Takimin për Prezantimin e Reformave Ekonomike”.

Artikulli paraprakÇ’duhet të dimë për vaksinën ndaj Covid-19 të AstraZeneca?
Artikulli tjetër📢𝐍𝐣𝐨𝐟𝐭𝐢𝐦 𝐩𝐞̈𝐫 𝐭𝐚𝐭𝐢𝐦𝐩𝐚𝐠𝐮𝐞𝐬 – 𝐃𝐞𝐤𝐥𝐚𝐫𝐨 𝐏𝐚𝐬𝐪𝐲𝐫𝐚𝐭 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞̈𝐫𝐦𝐞𝐬 𝐒𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐢𝐭 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐨𝐧𝐢𝐤 – 𝐄𝐃𝐈!