Njoftim rreth pagesave për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë

Janë ekzekutuar pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë per muajin Shtator 2023

 

/kontabilisti.info/

Artikulli paraprak67 milionë eksport, 523 milionë import: Në cilat vende shet e nga kush blen më shumë Kosova?
Artikulli tjetërKriza e fentanilit po “vjen” në Evropë