Nënshkruhet marrëveshja, fabrika ndërtohet në Dashevc

Përfaqësuesit e kompanisë DARKSTAR si dhe komuna e Skenderajt, nënshkruan marrëveshjen për ndërtimin e fabrikës për përpunimin e Pangjarë Sheqerit.
 
Kjo fabrikë do të ndërtohet brenda një periudhe 2 vjeçare.
 
Fabrika do të ndërtohet në fshatin Dashevc.
 
Për ndërtimin e kësaj fabrike, komuna e Skenderajt ka nda një hapësirë prej 11 hektarësh tokë.
 
Pos të punësuarve direkt në fabrikë, si përfitues indirekt do të jenë edhe bujqit e Drenicës që merren me kultivimin e kësaj kulture. kohaislame
Artikulli paraprakSi të llogarisim zekatin e pasurisë në të holla
Artikulli tjetërZhdoganimi “pa letër” lehtëson të bërit biznes