MEI heq licencën për 40 subjekte të hidrokarbureve

Ministria e Energjisë dhe Industrisë ka miratuar heqjen e licencës për 40 subjekte të tregtimit me shumicë të produkteve hidrokarbure.

Vendimi i revokimit është marrë pas inspektimeve të kryera në subjektet sh.a. të cilat rezultojnë se kanë humbur kushtin e kapacitetit depozitues si detyrim ligjor të përcaktuar nga ligji Nr. 8450 Dt. 24/02/1999 si dhe nuk kanë plotësuar detyrimet e përcaktuara nga VKM 970, dt. 02/12/2015 ashtu sikurse urdhrin e ministrit Nr.6 Dt.09.01.2015.

Lista e subjekteve të cilave u është hequr licenca:

1. “TEA OIL” SHA
2. “EID DIESEL” SHA
3. “ARGOIL” SHA
4. “ENARVI” SHA
5. “NASAEL” SHA
6. “JUKOIL” SHA
7. “AK TRADE INTERNACIONAL OIL”
8. “ITAL LUBRIFIKANT” SHA
9. “RIRA”SHA
10. “VILOIL” SHA
11. “TEA CONSTRUCTION & PETROL” SHA
12. “RUÇI PETROL “ SHA
13. “I & A INDUSTRI” SHA
14. “OXFORD ALBANIA” SHA
15. “COBIAL” SHA
16. “LM – OIL” SHA
17. “JAMB” SHA
18. “EUROPROGRES” SHA
19. “BROKA OIL” SHA
20. “MARE OIL” SHA
21. “TEA CONSTRUCTION & PETROL” SHA
22. “BACOGAS- ALBANIA” SHA
23. “SPRING OIL” SHA
24. “2A&F” SHA
25. “EXIMOIL” SHA
26. “ALBANIA MOTOR COMPANY” SHA
27. “ALB TEC OIL” – SHA
28. “ANOIL” SHA
29. “PETROLIMPEX” SHA
30. “SIAL” SHA
31. “TEA COSTRUCTION & PETROL” SHA
32. “ALBATRAS-OIL” SHA
33. “AUTO MASTER” SHA
34. “ACI ENGINERING” SHA
35. “ALBANIAN INTER OIL 10” SHA
36. “SHIGJETARI-B” SHA
37. “K.E.L” SHA
38. “BUNKER ALBANIA“ SHA
39. “YLLI PETROL” SHA
40. “R.B.H. BELINE” SHA.kohaislame

Artikulli paraprakMaqedonia vazhdon bllokadën e perimeve të Shqipërisë
Artikulli tjetërBERZH shpreh gatishmëri për mbështetje në Kosovë