Kjo është shtëpia e Nasser Al-Kharafit që posedonte 14 MILIARD $

SHTËPIA E NJERIUT QË POSEDOI 14 MILIARD $

Emri i plotë: Nasser Al-Kharafi

Mosha: 64 vjet

Gjendja familjare: I martuar, baba i 5 fëmijëve

Vendi: Kuvajt

Edukimi: Bachelor i Arteve / Shkencës

Vlerësimet e Pasuria: 14.0 miliardë dollarë

Burimi i pasurisë: Trashëgimia

Aktiviteti: Ndërtim

I klasifikuar nga Forbes 2008 – Worldwide: renditet i 46 pasanik në botë

Kurse i klasifikimi nga Forbes 2008 – Bota Arabe: renditet i 02

Njihu rreth punëve të tij:

– Kryesuar nga Al-Kharafi & Company Sons, me një kapital vlerësohet në $ 5000000000

– Agjenci monopol në Lindjen e Mesme “Americana” markë në të gjitha degët e saj Americana

(Pizza Hut, TGI premteve, KFC dhe wimpy)

– Keni një hise në Krispy Kreme

– Ai ka investime të tjera edhe në kompanitë e telekomunikacionit, linjat ajrore, dhe kompanitë e plehrave

Mirëpo ai tani ka vetëm një shtëpi në botë tjetër, Allahu e mëshiroftë!

Kjo është shtëpia e njeriut i cili u rendit në listën e revistës Forbes si pasaniku me 14 miliardët e tij

Pyes veten nëse ai do të kthehej në këtë botë çfarë do të na këshillonte?

Përgjigjen po ua lë juve.

Artikulli paraprakKroacia kërkon 20 mijë punonjës në turizëm, ja ç’duhet të plotësoni
Artikulli tjetërGjatë janarit të hyrat janë rritur 45.7 %