Ftohen bizneset që në ATK t!i deklarojnë pagat e punëtoreve jo më të vogel se kjo shumë

Paga minimale në Kosovë është 170 euro për personat mbi 35 vjeqë dhe 130 euro nër 35 vjeqë. ATK gjithmonë ka paralajmëruar bizneset që në rast se i deklarojnë punëtoret me pagen minimale nuk do t’i pranojnë si të vërtetë dhe do të rishikohen apo korigjohen deklarimet e pagave. Kështu me ligjin e ri paga minimale pritet të jetë 265 euro dhe kështu që të jetë e pranueshme për ATK-në dhe Ministrinë e Financave. Ftohen bizneset t’i deklarojnë pagat ashtu siq i kanë me të vërtetë dhe të mos bëjnë nën deklarim të pagave.
/Kontabilisti.info

Artikulli paraprakPërmendja e Allahut kur jemi në treg!
Artikulli tjetërDispozita e shitblerjes në kohën e Namazit të Xhumasë