FMN: Rritje e shpejtë ekonomike për të hapur vende pune

FMN: Rritje e shpejtë ekonomMinistri i Financave, Avdullah Hoti, ka pritur të hënën përfaqësuesit e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) gjatë përfundimit të vizitës së këtyre të fundit në vendin tonë. 
 
“Me Fondin Monetar Ndërkombëtar kemi pasur diskutime të frytshme për gjendjen financiare, deficitin buxhetor, qëndrueshmërinë e sektorit financiar dhe të sektorëve të tjerë në ekonomi.
 
Dhe unë në këtë rast e falënderoj shefin e Misionit të FMN-së për Kosovë Jacques Miniane, si dhe shefin e FMN-së në Kosovë Frank Lajkwik, dhe anëtarë tjerë të Misionit të FMN-së për diskutimet shumë të frytshme dhe për këshilla shumë të dobishme drejt mbajtjes së stabilitetit fiskal në vend”, ka thënë ministri Avdullah Hoti në konferencën e sotme për media… (ike për të hapur vende pune}.kohaislame
Artikulli paraprakMeggle ndërpret prodhimin e qumështit në Shqipëri
Artikulli tjetërMinistria e Bujqësisë: 2600 vende të reja pune