Është konfiskuar mbi 1 milion litra naftë jocilësore

Mbi 1 milion litra derivate të naftës janë konfiskuar nga Dogana e Kosovës, një pjesë e të cilave ka qenë naftë jocilësore.
Përfaqësuesit e bizneseve që merren me shitjen e derivateve të naftës, po kërkojnë rritjen e masave për të mos lejuar futjen e naftës jocilësore brenda vendit.

Ndërsa në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë thonë se bëjnë vetëm shqiptimin e masave administrative.

Artikulli paraprakVeseli fton Emiratet e Bashkuara Arabe të investojnë në Kosovë
Artikulli tjetërBursa e Stambollit arrin majën historike me vlerë tregu totale në mbi 718 miliardë lira turke