ENERGJIA MENDORE

Energjia mendore

 

Kur ke një qëllim të caktuar që donë ta realizosh, zakonisht je entuziast dhe të vjen energji shumë e madhe… Përcaktimi i qëllimeve dhe vendosmëria për t’i realizuar ato, janë burimi kryesor i fuqisë mendore. Prandaj, duhet të fillosh t’i shkruash qëllimet e tua, dhe t’ia konfirmosh vetes sate se ti mund t’i realizosh këto qëllime… Me këtë mënyrë, do të rritet niveli i energjisë sate mendore. Ti duhet t’i shkruash këto konfirmime të tuat dhe t’i lexosh çdo ditë, dhe rezultati përfundimtar i kësaj do të jetë patjetër, ardhja e energjisë që të nevojitet.

Artikulli paraprak3 mënyra se si të falënderoni punonjësit
Artikulli tjetërMotivi i ndalimit të kamatës në mallrat kamatare