Eksporti i Turqisë në muajin mars arrin shifrën rekord 13,6 miliardë dollarë

Në muajin mars shifrat e eksportit në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar u rritën me 19%.

Në muajin mars shifrat e eksportit në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar u rritën me 19%.

Të ardhurat e eksportit në muajin mars arritën në 13 miliardë e 616 milionë dollarë.

Kurse për periudhën e 12 muajve të fundit, në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar është regjistruar një rritje prej 2,4% duke arritur në 144 miliardë e 877 milionë dollarë.

Artikulli paraprakLindja e mendimit Ekonomik Islam dhe karakteristikat e tij
Artikulli tjetërKatari do të rrisë prodhimin e gazit