Dogana e Kosovës ka arritur të parandaloj kontrabandimin e 2000 litra naftë

Kapen 2000 litra naftë gjatë tentim kontrabandës.
Mitrovicë 25 nëntor 2016 – Dogana e Kosovës ka arritur të parandaloj kontrabandimin e 2000 litra naftë në rajonin e Mitrovicës
Gjatë patrullimeve rutinore njësit e doganës kanë pikasur një automjet te dyshimte te llojit Opel Sintra ngjyrë të gjelbër pa targa i cili po lëvizte me shpejtësi nga drejtimi i Zubin Potokut për në Mitrovicë.

Automjeti i dyshimte ka tentuar që të kthehen në rrugë anësore në drejtim të fshatrave por njësit e doganës kanë arritur ta ndalin. Pas ndaljes dhe hapjes së automjeti brenda është gjetur një rezervar postfabrikat i mbushur me derivate te naftës.
1. Rezervar postfabrikant metalik
2. Derivate te naftës = Rreth 2000 Litra
Pas përfundimit të rasti vozitësi është shoqëruar dhe është marr në pyetje, derisa mallrat dhe automjeti janë konfiskuar.

15135850_1414308545267899_5094506903742778645_n15109628_1414308591934561_3807335660400254152_n

Artikulli paraprakPapunësia në Kosovë 64.8 përqind
Artikulli tjetërZRRE-ja merr masa ndaj KEDS-it për ndërprerjet e rrymës