Dalja e Greqisë nga eurozona do të jetë një proces dëmtues

Dalja e Greqisë nga eurozona do të jetë një skenar dëmtues, i cili duhet të evitohet. Këtë e deklaroi në një intervistë kryetari i Këshillit Evropian Donalld Tusk.

Ai shtoi, se në historinë evropiane ka shumë gabime.

Edhe Lufta e Parë Botërore është rezultat i mosmarrëveshjeve, incidenteve dhe bisedimeve injorante telefonike.
Zoti Tusk shtoi, se mbetja e Greqisë në bashkimin valutor nuk ka vetëm anë financiare, por ka një aspekt gjeopolitik.kohaislame
Artikulli paraprakBujku që fiton më shumë se presidentja e kryeparlamentari
Artikulli tjetërOEK-u zhytet në borxhe deri në fyt