Aksion i Policisë për lirimin e pronave të uzurpuara

Policia e Kosovës ka ndermarrë një aksion për lirimin e pronave që dyshohet se janë të uzurpuara, ka thënë për Radion Evropa e Lirë, Daut Hoxha, zëdhënës në Policinë e Kosovës. Aksioni është duke u zhvilluar tek Hotel “ Viktoria” në Prishtinë

“Policia e Kosovës është në funksion të realizimit të detyrave dhe përgjegjësive të saj ligjore në vazhdën e zbatimit të ligjit, në bashkëpunim më autoritete kompetente për largimin e uzurpatorëve nga pronat e uzurpuara. Edhe sot në Prishtinë ka vazhduar një operacion i tillë” ka thënë Hoxha .

Ndryshe, sipas të dhënave të AKP-së janë 170 prona të uzurpuara, nga 116 persona fizik dhe 54 persona juridik.

Artikulli paraprakAKP tentoi ta lirojë Hotelin Victory, por u pengua nga Prokuroria e Shtetit
Artikulli tjetërMustafa shpreson të përfundojë “agonia” me Trepçën së shpejti