Treni që do të udhëtojë me 1000 km/h

Kompania spanjolle Zeleros ka prezantuar ditët e fundit trenin që mund të udhëtojë me një shpejtësi prej 1000 km/h.

David Pistoni, themelues dhe drejtor i kompanisë, thotë se ky tren do të ketë zero ndotje për ambientin, pasi bëhet fjalë për një mjet transporti totalisht elektrik.

“Avancimet e mëdha teknologjike të viteve të fundit kanë lejuar që të bëhet realitet një projekt për të cilin ka 200 vite që flitet”, deklaroi Pistoni.

 

Artikulli paraprakStatistikat e Lindjeve, Vdekjeve dhe Kurorëzimeve
Artikulli tjetër11 ide për rritjen e marketingut të biznesit tuaj