Të punosh gjermanisht, por të jetosh në Kosovë

Ndërmarrësit gjermanë vlerësojnë potencialin e të rinjve në Kosovë me njohuri të mira të gjermanishtes dhe gjuhëve të tjera.

Operatori i shërbimit call center WebHelp, me 1,200 të punësuar në Kosovë, ka përvojë pozitive.

“Ne punojmë me shumë punonjës që flasin gjermanisht. Por, ne gjithashtu me kompanitë e tjera ndërkombëtare dhe shumë punonjës të cilët flasin gjuhë të tjera, të cilët ofrojnë shërbime të mira për klientët”, thotë Oliver Derler. /Deutsche Welle/

Artikulli paraprakPARASHIKIME TË NDRYSHME PËR ULJEN E PRODUKTIT TË BRENDSHËM BRUTO
Artikulli tjetërLeximi dhe libri si një binom i vështirë për të bashkëjetuar