Në ditët e sotme, inovacioni i duhet çdo kompanie

Kompanitë e të gjitha përmasave, nga ato më të mëdhatë tek ato më të voglat kuptuan se konkurrenca në botën e sotme digjitale kërkon zhvillim të përhershëm të inovacionit, si një formë kjo jo vetëm për t’u rritur dhe për t’u bërë më të fuqishëm por edhe për të mbijetuar.

Në lidhje me këtë, më poshtë do të gjeni 7 parashikime se përse inovacioni do të jetë shumë i rëndësishëm gjatë 2019:

  1. Konglomeratet globale që nuk i japin përparësi inovacionit nuk do të ekzistojnë më…
  2. Kompanitë do të zgjedhin një drejtues inovacioni
  3. Inovacioni shumë i rëndësishëm për burimet njerëzore
  4. Inovacioni do të ndryshojë kuptimin e përgjegjësisë sociale të korporatave
  5. Më shumë se 100 qendra inovacioni do të krijohen në shtete të ndryshme të botës
  6. Grupet e punës një prej faktorëve më të rëndësishëm të inovacionit
  7. Burokracitë e korporatave duhet të hiqen sepse ato do të jenë një prej kërcënimeve dhe pengesave më të mëdha të inovacionit. /EO/
Artikulli paraprakSi të përqendroheni edhe kur ju mungon motivimi? 4 Mënyra!
Artikulli tjetërLetra e Referencës